Cake:

Egy szerelem története

Az életben egyetlen ilyen szerelemnek van csak helye.

Lehet, hogy Jake McKallister egy rocksztár, de annyi biztos, hogy nem a szokásos. Fiatal srácként egy borzasztó bűntett áldozata lett, és ezt azóta sem heverte ki. A munkájába temetkezett, és ha nem lett volna a zene, amiben elmélyülhetett, talán túl sem éli. A karrier és a siker könnyen jött számára, a szerelem annál kevésbé.

Mikor a szókimondó és életigenlő Casey Caldwellt kérik fel a híresen zárkózott zenész kísérőjének egy közös barátjuk esküvőjére, Casey a legrosszabbra számít. Mégis, milyen közös témájuk lehet? Casey beszédes, könnyen barátkozó, Jake magába forduló, zárkózott. Jake élete a zene körül forog, Casey még tisztán énekelni sem tud. A lány gyerekkora maga volt a boldogság, a srácé a média által szétcincált rémálom.

És mégis, a nyilvánvaló különbségeik ellenére, ők ketten egymásra találnak, és Casey fénye beragyogja Jake nyomasztó világát. De vajon elég erős lesz-e a szerelmük, hogy legyűrje a fiú sötét múltjának romboló terhét?

The Theory of Second Best

A második legjobb elmélete (Cake 2.):

A 22 éves Kyle McKallister az árnyékba húzódva élte életét. A világ egyik legrejtélyesebb és legzárkózottabb hírességének öccseként Kyle kényelmes életet élhet turnézó testvére mellett. Luxusban, bármiféle terv vagy cél nélkül él. Nincs semmije, csak a bátyja iránt érzett végtelen hűsége. Az élete azonban egy csapásra megváltozik, amikor beválogatják egy népszerű valóságshow szereplőgárdájába.

A kisvárosi Kenzie Williams előtt egyetlen cél lebeg: megnyerni a valóságshow-t. Borzalmas indítás után arra kényszerül, hogy megbízzon egy csapat idegenben, és azon kapja magát, hogy egyre inkább vonzódik az egyik rejtélyes, jóképű társához. A sziget azonban csak egy játék.

Vajon a Kyle és Kenzie közt fellobbant szikra túlélheti a való világ viharait?